CFM-B2F(pakihi ki te wheketere)&24-Hora Arataki
+86-591-87304636
Kei te waatea to maatau toa ipurangi mo:

  • WHAKAMAHI

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Kei te mohio koe ki te kawemai me te kaweake o nga tini whenua i te haurua tuatahi o te tau.Te au utu koura tata nei?He aha te ahua o nga umanga nui?Mo etahi atu korero, nau mai ki te tirotiro i nga korero o tenei ra mai i te CFM

1. I kii te US State Department kua hikina e ia te taumata IV mo te Whakatupato Haerenga Ao mo nga taangata o Amerika me te kii ka hoki ano nga tohutohu haerenga motuhake mo te whenua o mua.Kua pai ake te ahua o te hauora me te haumaru ki etahi whenua, ko etahi ka kino haere, na reira ka hoki ano te punaha tohutohu mo nga haerenga motuhake.Heoi, i runga i te ahua o te "kaore e tino kitea" o te mate uruta, ka tohutohuhia nga taangata o Amerika kia tupato ki te haere ki waho.

2. Ko nga kaweake o Ahitereiria ki Haina i eke ki te 14.6 piriona taara o Ahitereiria i te marama o Hune.He mihi tenei na te whakatuwheratanga o te ohanga o Ahitereiria me te kete whakaihiihi a Haina.Na enei mahi i kaha te kaha o te tono a Haina mo nga taonga o Ahitereiria penei i te rino me te waro.Ko nga kaweake a Ahitereiria ki Haina mo te 48.8 paiheneti o nga hokohoko hokohoko katoa i te Pipiri, ka piki ake i te 1/3 i te Hui-tanguru me te rite ki te 8.5 paiheneti o nga hua o roto.

3. I whakapuakihia e te peeke pokapū o Brazil i te 5 o nga ra ka tapahia e ia tana reiti huamoni tohu ma te 25 nga tohu turanga, mai i te 2.25% ki te 2%.Koinei te iwa o nga reiti huamoni karapīpiti i tapahia e te peeke pokapū o Brazil mai i te marama o Hurae i tera tau, a kua eke te reiti ki tona taumata iti rawa mai i te tau 1999. I te marama o Mei me Hune o tenei tau, ka tapahia e te peeke pokapū o Brazil nga reiti huamoni e 75 ira rua, ka tapahia. te reiti huamoni tohu mai i te 3.75% ki te 2.25%.

4. E ai ki tetahi mahere i whakatakotoria e tetahi komiti tohunga i aratakina e te Peeke o Hapani, ko nga moni taurewa hou e hono ana ki te (Libor) reiti tuku putea i waenga i a Hapani me Ranana ka whakakorehia i te mutunga o Pipiri 2021, e ono marama i mua i te tohu tohu. kua whakarerea puta noa i te ao.

5. E ai ki nga raraunga i tukuna e te Federal Bureau of Statistics o Tiamana, i piki ake te kaweake ki te 14.9% i te marama o Hune mai i te marama o mua, ko te pikinga nui rawa atu i roto i te tata ki te 30 tau, ka hoki ano mo nga marama e rua whai muri i te hekenga o nga rekoata na te aukati i te mate urutaru i te marama o Aperira. he mihi ki te tono kaha i te maakete Hainamana.

6. E ai ki nga korero i tukuna e te Kaunihera koura o te Ao, kua piki ake te waahi o te putea hokohoko koura o te ao (ETF) mo te 166tons i te marama o Hurae i tenei tau, a, kua piki te rahi o te waahi o te ETF koura o te ao ki te 3785 taranata.

7. E ai ki nga purongo a te hunga panui Hapanihi, ko te rangahau hou a Japan's National Institute of Infectious Diseases i kitea ko te toronga o te mate uruta ki Hapani mai i te Maehe na te coronavirus hou, he raupapa ira e pa ana ki te Pakeha, engari mai i te waenganui o Pipiri, pukapuka pukapuka. Ko te coronavirus me te raupapa ira hou i puta ki Tokyo hei pokapū, ka horapa puta noa i te motu.I tenei wa, ko te maha o nga keehi kua whakapumauhia i Hapani ka pangia e te coronavirus hou i muri i tenei huringa.

8. Ka tukuna e te Eurostat tana aromatawai tuarua mo te tipu ohaoha i te hauwhiti tuarua i te marama o Akuhata 14. I roto i nga raraunga i tukuna i te marama o Hurae 31st, ko te hua o te whare ((GDP)) i roto i te EU me te eurozone i hinga 11.9% me te 12.1% i te hauwhiti tuarua o tenei tau, 14.4% me te 15% mai i te tau o mua.Koinei te hekenga nui o te ohanga mai i te tiimatanga o te Kotahitanga o Europi ki te whai tatauranga whai take i te tau 1995.

9. Wall Street Journal: Kei te tono a Qualcomm te toa maramara o Amerika ki te whakahaere a Trump ki te whakakore i nga here mo te hoko maramara a te kamupene ki a Huawei.I whakatupato a Qualcomm ko te aukati a te US ki a Huawei ka taea te tuku atu ki te US $8 piriona te utu o te maakete ki nga kaiwhakataetae o tawahi o Qualcomm.

10. Toshiba: i whakapuaki mana i tana tangohanga mai i te pakihi pona me te whakawhiti i te toenga o te hunga tokoiti i roto i tana pakihi PC ki a Sharp, ka mutu te 35 tau te pakanga i roto i te mara PC.

11. I rihaina te kawanatanga o Lebanana i muri i te tono a nga tangata riri kia mau te kawanatanga o Repanona mo te kino kino rawa atu o te wa rangimarie i roto i te hitori o te whenua.Heoi, ahakoa i mua i te pahūtanga, karekau te kawanatanga ki te kohi paru, ki te pupuri hiko ranei i nga wa katoa, waihoki te tango i te whenua mai i nga raru torangapu me te putea tino kino mai i te mutunga o nga tau 15 o te pakanga tivira i te tau 1990.

12. I roto i te 2019, ko nga moni whiwhi o te Fortune 500 i tae ki te 33.3 trillion US taara, he teitei i nga wa katoa.Ko Wal-Mart te kamupene nui rawa atu o te ao mo te whitu o nga tau i te rarangi, ko Sinopec tonu te turanga tuarua, State Grid i piki ki te tuatoru, PetroChina te tuawha, ka hinga a Shell ki te tuarima.Ko nga whenua nui o Haina i neke atu i te 121 i Amerika mo te wa tuatahi me te 124. Heoi, he nui te waahi o te moni hua i waenga i nga kamupene o Haina kei runga i te raarangi me te United States.Ko te utu toharite o nga kamupene whenua o Haina kei runga i te rarangi ko te haurua o nga kamupene o Amerika, a ko te utu toharite mo te tika he 9.8%, he iti iho i te 17% o nga kamupene o Amerika.


Wā tuku: Akuhata-11-2020

Tikina Utu Taipitopito

Tuhia to korero ki konei ka tukuna mai ki a matou