CFM-B2F(pakihi ki te wheketere)&24-Hora Arataki
+86-591-87304636
Kei te waatea to maatau toa ipurangi mo:

  • WHAKAMAHI

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Ko te korero a te kawanatanga o Korea ki te Tonga e korero ana ratou mo te whakaiti i te taumahatanga o te taake mana whenua mo nga rangatira kainga.Kei te pirangi koe ki te mohio ki etahi atu korero o te ao, tirohia nga korero a CFM i tenei ra.

1. Ko nga tuku a nga kaihanga taputapu semiconductor o Amerika Te Tai Tokerau (te toru-marama neke toharite) ka eke ki runga ake i te $3.93 piriona i te SEMI:11 marama, he 5 paiheneti mai i Oketopa me te 50.6 paiheneti i ia tau.

2. E ai ki a CNN me Fox News, ko te Perehitini o Amerika a Joe Biden i korero i roto i te uiuinga me nga kaipāho i te Hakihea 22, i te wa o te rohe: "mehemea kei te pai te hauora, ka uru ia ki te pooti 2024 me te rapu pooti ano."

3. Us: i te marama o Whiringa-a-rangi, ko te taurangi utu nui o te PCE i piki ake i te 4.7 paiheneti mai i te tau i mua atu, me te tumanako kia 4.5 paiheneti, ko te teitei rawa mai i te tau 1989;Ko te tipu o te marama-marama he 0.5 paiheneti, he whakatau tata ki te 0.4 paiheneti me te uara o mua ko te 0.4 paiheneti.

4. I whakahaerehia e te Komihana Whakahaere Mana Hiko Hapanihi he hui i ia wa ki te matapaki mo te kaupapa here arotake a meake nei mo te tono o te mahere tuku para paru karihi.I tenei wa, ka taea e nga taika rokiroki wai a Tepco i te whare karihi karihi Fukushima Daiichi te 1.37 miriona taranata o nga parakaingaki karihi.I te 16 o Hakihea, kua eke nga whenua rahui ki te 1.29 miriona tana, a, neke atu i te 90% o nga taika rokiroki wai kua ki tonu.

5. Ko te taurangi utu PCE o Amerika i piki 5.7% i te marama o Whiringa-a-rangi mai i te tau i mua atu, ko te teitei rawa mai i te 1982. Ko te deflator matua whakapaunga moni a te US (taupu utu PCE matua) i piki 0.5 paiheneti marama-i-marama i te marama o Whiringa-a-rangi, ka whakaritea ki te whakatau tata. 0.4 paiheneti me te uara o mua he 0.4 paiheneti.Ko te taurangi utu PCE matua i te United States i piki 4.7% i te marama o Whiringa-a-rangi mai i te tau i mua atu, me te tumanako ka eke ki te 4.5%, te taumata teitei mai i te 1989.

6. I kii te kawanatanga o Korea ki te Tonga e korero ana ratou mo te whakaiti i te taumahatanga o te taake rangatira ki runga i nga rangatira o te kainga, engari i whakamarama i tana whakahē ki te tono torangapu kia pupuri mo te wa poto he taake whakawhiti teitei ake mo te maha o nga rangatira o te kainga, me te kii kaore he kaupapa ki te whakarereke i nga ahuatanga o naianei. mahere.Ko nga utu o nga whare noho i Korea ki te Tonga i piki 23.9% mai i te marama o Hurae ki te Mahuru i whakaritea ki te waa ano i tera tau, ko te pikinga nui rawa atu i waenga i nga whenua 56 i roto i te taurangi utu whare o te ao, e ai ki te Taurangi Utu Whare o te Ao i tukuna e te Kaitohutohu hoko whenua o Ingarangi Knight Frank12 i te Maehe 19.

7. E ai ki nga korero i tukuna e te Global Banking and Financial Telecommunications Association (SWIFT) i te Hakihea 22 i te wa o te rohe, i te marama o Noema 2021, i roto i te rarangi o nga moni utu o te ao i runga i nga tatauranga moni, ko te RMB te utu o te ao i noho te tuarima i roto i te ao.Ko te waahanga, ko te wahanga o nga utu o te ao i roto i te renminbi i piki mai i te 1.85 i te marama o Oketopa ki te 2.14 i te marama o Noema;i runga i te nui, i te Whiringa-a-rangi 2021, ko nga utu renminbi i piki ake i te 18.89 paiheneti ka whakaritea ki a Oketopa, ko nga utu katoa i roto i nga moni katoa i piki ake e 2.87 paiheneti i te waa ano.

8. IMF: ko te taara US te 59.15% o nga rahui o te ao e mohiotia ana i te hauwhiti tuatoru, i te wa i piki ake te wahanga o te RMB.Ko te wahanga o te euro mo nga rahui o te ao he 20.48 paiheneti i te hauwhiti tuatoru, e ai ki nga raraunga rahui whakawhiti moni o te ao i ia toru marama i tukuna e te International Monetary Fund (IMF).Ko te renminbi te 2.66 ōrau o nga rahui o te ao i te toru o nga hauwhiti.Ko Sterling te 4.78% o nga rahui o te ao i te hauwhiti tuatoru.Ko te yen mo te 5.83% o nga rahui o te ao i te toru o nga hauwhiti.Ko te wahanga o nga rahui o te ao o te taara Kanata i heke ki te 2.19 paiheneti i te hauwhiti tuatoru.I heke te wahanga o te taara o Ahitereiria mo nga rahui o te ao ki te 1.81 paiheneti i te hauwhiti tuatoru.


Wā tuku: Tihema-24-2021

Tikina Utu Taipitopito

Tuhia to korero ki konei ka tukuna mai ki a matou